CHACZAPURI ADŻARSKIE Z PIECZONĄ KUKURYDZĄ

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Chaczapuri
Chaczapurimateriały prasowe

Składniki

  • mąka pszenna - 300 g
  • drożdże świeże - 25 g
  • ciepła woda - 150 ml
  • jogurt naturalny - 200 g
  • olej - 2 łyżki
  • ser Radamer Serenady - ok.300 g
  • żółtko - 3 szt
  • kukurydza (ziarna) - 150 g
  • sól, pieprz, papryka ostra, oregano suszone

Sposób przygotowania

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Bruschetta - przepis
Watermark Video
Bruschetta - przepisInteria KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na