Reklama

Reklama

Delikatne pulpety z indyka

Zdrowe i lekkie mięso, które można podawać również dzieciom! Delikatne, miękkie, doskonale sprawdza się jako tworzywo do przygotowywania przepysznych pulpecików, które nie będą ciężkostrawną potrawą. Mamy dla was propozycję na szybki i tani obiad - oto poradnik, jak przygotować pyszne pulpeciki z indyka z dodatkiem płatków jaglanych - zobaczcie!

Składniki

  • 400 g mięsa mielonego z indyka
  • 100 g płatków jaglanych
  • 50 ml oleju
  • sól
  • pieprz

Zobacz nasz poradnik, jak w prosty sposób przygotować apetyczne mięsne kuleczki:

Rozlicz PIT online już teraz lub pobierz darmowy program

INTERIA.PL

Reklama

Dowiedz się więcej na temat: Pulpety | mięso z indyka | mięso mielone

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Dziś w Interii

Raporty specjalne

Rekomendacje