Reklama

Reklama

Dieta bezglutenowa: Kotleciki z gotowanego dorsza

Innowacyjny przepis na kotleciki z gotowanego dorsza dla małych alergików i nie tylko.

Składniki:

  • 1 szklanka mięsa z gotowanego dorsza
  • 2 jajka
  • Cebula
  • Natka zielonej pietruszki
  • sól
  • pieprz
  • Uniwersalna przyprawa warzywna
  • mąka ziemniaczana
  • olej

Sposób przygotowania:

Cebulę pokroić i podsmażyć na oleju. Mięso wraz z przyprawami, cebulą, zieleniną i jajkiem zmiksować, doprawić do smaku, dodać mąkę ziemniaczana - w takiej ilości, by masa zrobiłą się gęsta. Smażyć na bardzo gorącym oleju. Podawać z surówką.

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje