Reklama

Reklama

Domowe krakersy serowe

Pieczona przekąska, która ma długą tradycję w polskich domach. Zwykle wybieramy te gotowe, słone, dostępne w niemal każdym sklepie. Krakersy można przygotować również własnoręcznie - wystarczy parę chwil, trochę sera, masło, mąka i woda. Następnie kilka minut w piekarniku i gotowe! Zobaczcie nasz szybki przepis na domowe krakersy serowe!

Składniki

  • szklanka tartego sera żółtego typu cheddar
  • 4 łyżki masła
  • 1 łyżeczka soli
  • 3 łyżki zimnej wody
  • szklanka mąki

Przygotowanie ciasta jest dziecinnie proste. Tylko zobacz:

INTERIA.PL

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Dziś w Interii

Raporty specjalne

Rekomendacje