Dyniowy krem z krewetkami

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Dyniowy krem z krewetkami
Dyniowy krem z krewetkami123/RF PICSEL123RF/PICSEL
  • 1 kg dyni, pokrojonej na kawałki
  • 2 łyżki oleju
  • 2 łyżki szklanki czerwonej pasty curry (np. Tao Tao)
  • 2 szklanki bulionu drobiowego
  • 2 puszki mleka kokosowego (po 400 ml)
  • 8 dużych gotowanych krewetek (mogą być mrożone)
  • sól, pieprz papryczka chilli i dymka do dekoracji
Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Zmysłowe smaki: Tarta z bakłażanem
Watermark Video
Zmysłowe smaki: Tarta z bakłażanemAgnieszka MaciaszekInteria.tv
Olivia
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na