Egzotyczne warzywo: Koper włoski

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Bulwa powinna być twarda i prawie biała, górne pędy - jasnozielone
Bulwa powinna być twarda i prawie biała, górne pędy - jasnozielone123RF/PICSEL
W sałatkach dobrze smakuje w połączeniu z cytrusami, gruszkami, jabłkami, wędzonym kurczakiem i serami pleśniowymi
W sałatkach dobrze smakuje w połączeniu z cytrusami, gruszkami, jabłkami, wędzonym kurczakiem i serami pleśniowymi123RF/PICSEL

Składniki

  • 2 dorady
  • cytryna
  • średni fenkuł
  • 2 ząbki czosnku
  • 2 gałązki rozmarynu
  • cebula
  • puszka pomidorów
  • szklanka bulionu
  • oliwa
  • sól
  • pieprz
  • natka

Składniki

  • bulwa kopru
  • 2 łodygi selera naciowego
  • ogórek zielony
  • jabłko
  • 2 łyżki prażonych pestek dyni
  • łyżka liści mięty

Sos

  • 4 łyżki oleju
  • łyżka miodu
  • łyżka octu winnego
  • 2 łyżki nasion fenkułu

Składniki

  • 5 udek kurczaka
  • 2 bulwy kopru włoskiego
  • kilka gałązek świeżego tymianku i oregano
  • 2 łyżki suszonego lubczyku
  • szczypta chili
  • 3 łyżki oliwy
  • łyżeczka soli
  • 1/4 łyżeczki pieprzu
Zmysłowe smaki: Klopsiki z indyka w sosie koperkowymZmysłowe smakiInteria.tv
100 rad
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na