Gorąca czekolada z dodatkiem złotych owoców

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Gorąca czekolada
Gorąca czekoladamateriały prasowe

Składniki

  • Litr mleka
  • 200 g gorzkiej czekolady
  • 200 ml śmietanki kremówki 30%
  • 60 g Złotych Owoców (miechunki peruwiańskiej) np. Bakalland
  • 1 pomarańcza (sok)
  • 2 łyżki cukru waniliowego
  • Szczypta cynamonu
  • Szczypta chili

Sposób przygotowania

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • captions and subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration 0:00
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Jak zrobić blok czekoladowy?
Jak zrobić blok czekoladowy?Interia KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na