Reklama

Reklama

Gorąca mokka czekoladowa z ajerkoniakiem

Na rozgrzewkę.


Składniki na 4 szklaneczki:

  • 400 ml
  • 1 łyżka kakao
  • 1 łyżka cukru
  • 60 g czekolady mokka
  • 8 cl likieru jajecznego
 Przygotowanie:

Mleko podgrzać. Kakao i cukier wymieszać ze 100 ml wrzątku tak, aby nie było grudek. Wlać do gorącego mleka. Dodać kawałki czekolady i mieszać, aż się rozpuści. Na koniec dodać ajerkoniak i wlewać do szklaneczek.


Czas przygotowania: 15 minut


Smacznego

Reklama

Dowiedz się więcej na temat: Gorąca mokka czekoladowa z ajerkoniakiem

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje