Grillowane ziemniaki z majerankiem

Aromatyczne ziemniaczki z grilla.

Smacznego
Smacznego123RF/PICSEL

- 4 duże ziemniaki,
- 1 pęczek majeranku,
- olej do smarowania,
- kminek,
- 2 opakowanie (125 g) czosnkowego Cr`eme fraîche (lub dip czosnkowy),
- majeranek do dekoracji

Przygotowanie:

Ziemniaki obrać. Pokroić wzdłuż na grube plastry. Majeranek umyć, oberwać listki. Ziemniaki posmarować olejem i posypać listkami majeranku i kminkiem. Grillować około 10 minut Podawać z czosnkowym Cr`eme fraîche i udekorowane gałązkami majeranku Czas przygotowania 20 minut Jedna porcja zawiera 1340 kJ/320 kcal

Smacznego
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd na stronie?
Dołącz do nas