Grzanki z fasolką

Grzanki z fasolką
Grzanki z fasolkąmateriały prasowe

Składniki

na 4 porcje

  • 1 łyżka oliwy z oliwek
  • 2 ząbki czosnku, zmiażdżone
  • 1 cebula, drobno pokrojona
  • 3 dojrzałe pomidory, obrane ze skóry i drobno pokrojone
  • 2 łyżki koncentratu pomidorowego
  • 1 łyżeczka suszonego oregano
  • 2 łyżki musztardy ziarnistej
  • 400 g (puszka) pieczonej fasolki
  • 400 g (puszka) białej fasoli
  • 3 łyżki natki pietruszki

do podania

  • grzanki z chleba żytniego (lub w razie potrzeby bezglutenowego)

Przygotowanie

Okładka książki "Śniadanka z czterech stron świata"
Okładka książki "Śniadanka z czterech stron świata"materiały prasowe
Prawdziwa fasolka po bretońsku - szybki przepisInteria KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?