Grzanki z szynką i szałwią

Grzanki z szynką i szałwią
Grzanki z szynką i szałwiąmateriały prasowe

Składniki

  • 4 kromki wiejskiego chleba
  • 4 łyżeczki musztardy z Dijon
  • 40 g sera appenzeller
  • 40 g sera mozzarella
  • 4 plastry wędzonej gotowanej szynki
  • 2 łyżki pokruszonego sera z niebieską pleśnią
  • 8 listków szałwii
  • 2 jajka
  • 50 ml mleka
  • szczypta soli
  • szczypta czarnego pieprzu
  • 2 łyżki mąki
  • 2 łyżki masła

Przygotowanie:

Bułeczki cynamonowe - szwedzkie kanelbulle - cinnamon rollsInteria KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?