Gulasz wieprzowo - wołowy z marchewką i dynią

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Gulasz podany w wydrążonej dyni
Gulasz podany w wydrążonej dyni 123RF/PICSEL

Składniki:

  • 40 dag łopatki wieprzowej
  • 40 dag mięsa wołowego (rozbratel, część zrazowa tylnia)
  • średnia dynia
  • 3 marchewki
  • 2 cebule
  • ząbek czosnku
  • szczypta chilli
  • 5 dag słoniny
  • 2 liście laurowe
  • 4 łyżki mąki
  • 3 ziela angielskie
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie:

Dobry Tydzień
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na