Gulasze - dobre także po podgrzaniu

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
1
Udostępnij
Gulasz wołowy
Gulasz wołowy123RF/PICSEL

Ragu wołowe z pieczarkami

Składniki

  • 80 dag chudej wołowiny
  • 2 białe cebule
  • 1 łyżka koncentratu pomidorowego
  • 40 dag pieczarek
  • 1 szkl. bulionu wołowego

- dodatki

  • po 2 łyżki masła i smalcu,
  • po 1 łyżce mąki i musztardy,
  • 2 łyżki marynowanych
  • cebulek perłowych
  • mielona
  • słodka i ostra papryka,
  • 1 listek laurowy
  • sól, pieprz
  • 4–5 gałązek majeranku
4 porcji

Sposób przygotowania

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Wieprzowy gulasz z papryką
Watermark Video
Wieprzowy gulasz z paprykąInteria KulinariaInteria Kulinaria
Gulasz drobiowy
Gulasz drobiowy123RF/PICSEL

Paprykarz z indykiem

Składniki

  • 80 dag filetu z indyka
  • 3 kolorowe papryki
  • 1 puszka pomidorów (w kawałkach)
  • 1 op. mrożonej zielonej fasolki szparagowej

- dodatki

  • 2 cebule
  • 3 łyżki oleju
  • 2 listki laurowe
  • sól, pieprz
  • mielona słodka i ostra papryka
  • natka pietruszki do dekoracji
4 porcji

Sposób przygotowania

Wieprzowy gulasz z paprykąInteria KulinariaInteria Kulinaria
Tina
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
1
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
1
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na