Jajka po szkocku

Jajka po szkocku
Jajka po szkocku123RF/PICSEL

Składniki

  • 50 dag mieszanego mięsa mielonego
  • 8 małych jajek ugotowanych na twardo
  • 2 jajka
  • 1 kajzerka
  • 1 mała cebulka
  • 2-3 małe korniszonki
  • 1 łyżka ostrej musztardy
  • 1 łyżka masła klarowanego
  • 1 ząbek czosnku
  • 1 łyżeczka czombru
  • 1/2 łyżeczki otartego majeranku
  • szczypta mielonego kminku
  • sól
  • mielony czarny pieprz
  • qbułka tarta do panierki qolej

Sposób przygotowania

Jak ugotować jajka?Interia KulinariaInteria Kulinaria
Tina
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?