Jak zrobić chrupiące tofu?

Jak jeść chrupiące tofu? Może być jedzone z dodatkami albo być składnikiem np. szaszłyków
Jak jeść chrupiące tofu? Może być jedzone z dodatkami albo być składnikiem np. szaszłyków123RF/PICSEL

Czym jest tofu?

Marynowane tofu w musztardzieInteria KulinariaInteria Kulinaria

Patent na panierkę: Tofu będzie chrupiące!

Sekretem jest marynata!

Chcesz odczarować nudny smak tofu? Sięgnij po aromatyczną marynatę
Chcesz odczarować nudny smak tofu? Sięgnij po aromatyczną marynatę123RF/PICSEL

Chrupiące tofu: Sposób przygotowania

Jeśli mamy ku temu sposobność, tofu można smażyć przez kilka minut w głębokim tłuszczu
Jeśli mamy ku temu sposobność, tofu można smażyć przez kilka minut w głębokim tłuszczu123RF/PICSEL
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?