Jakie właściwości mają jagody Goi?
Jagody Goi mają moc przeciwutleniania. Jagoda Goi jest nazwą handlową nadaną roślinie o nazwie kolcowój chiński, znanej od tysięcy lat w medycynie ludowej. Oto co potrafią te małe jagody:

Składniki
Zwalczają raka

Związki fitochemiczne obecne w jagodzie Goi posiadają potężne właściwości anty nowotworowe. Wyniki badań opublikowanych w 1994 roku w magazynie Chinese Journal of Oncology wskazywały, że jagody Goi mają pozytywny i wzmacniający wpływ na zwalczanie nowotworów w połączeniu z pozostałymi formami terapii.
Składniki
Wspiera redukcję wagi ciała

Jagody Goi zawierają naturalny składnik, który jest substancją lipotropową, co oznacza, że wspomaga ona usuwanie tłuszczu z wątroby oraz pozwala spalić dodatkowe kalorie.
Składniki
Chronią serce

Jagody Goi zawierają składnik obniżający poziom szkodliwego cholesterolu, są naturalnym obrońcą przeciwko wolnym rodnikom oraz uwalniają szkodliwe poziomy homocysteiny, białka, które kojarzy się z chorobami serca i stanami zapalnymi.
Składniki
Zapobiegają pogarszaniu się wzroku wywołanego wiekiem

Jagody Goi zawierają duże ilości przeciwutleniaczy, jak beta-karoten i zeaksantyna, które mają znaczenie dla jakości naszego wzroku. Zeaksantyna chroni oko, szczególnie siatkówkę i może ograniczyć pogarszanie się plamki żółtej oka.
Składniki
Podnoszą libido

To niesamowite super-jedzenie nie tylko podnosi na duchu, lecz wpływa także na wzrost libido! Jagody Goi podnoszą poziom testosteronu, a wraz z nim, męski popęd seksualny.