Reklama

Reklama

Kaszanka na masełku

Panowie będą zachwyceni! Ale i panie na pewno się skuszą.

Składniki:

Reklama

2 kaszanki, 2 cebule, sól, pieprz, majeranek, 10 dag masła

Przygotowanie:

Cebule obierz, pokrój na cienkie plasterki. Kaszanki natnij z dwóch stron w kilku miejscach.

Masło stop na patelni, podsmaż cebule. Włóż kaszanki. Oprósz solą, pieprzem i majerankiem. Smaż 8-10 minut, kilka razy odwracając. Podawaj gorące z pieczywem, np. kajzerką.

Przepis przysłała Sylwia Ładyga z Brzegów

Czas przygotowania: 15 min, ilość porcji: 2, cena za porcję: 2 zł

Dowiedz się więcej na temat: przepis | Brzeg

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje