Katarzyna Bosacka podpowiada, jak z czerstwego chleba zrobić pizzę

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
3
Udostępnij
Katarzyna Bosacka niedawno wydała książkę "Cuda w kuchni" z przepisami skrojonymi na czas pandemii
Katarzyna Bosacka niedawno wydała książkę "Cuda w kuchni" z przepisami skrojonymi na czas pandemiiMWMedia

Składniki

- ciasto:

  • 3 czerstwe bułki grahamki (lub ok. 250 g czerstwego chleba)
  • 1 szkl. mleka
  • 1 jajko
  • olej do posmarowania formy

- sos:

  • 1 szkl. przecieru pomidorowego
  • 2 łyżki oliwy
  • 2 łyżeczki oregano
  • 2 ząbki czosnku
  • szczypta soli i cukru
  • duży pomidor
  • 100 g mozzarelli
  • świeża bazylia do dekoracji
"Ewa gotuje": Schabowy z mortadeliPolsatPolsat
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
1
Super
relevant
1
Hahaha
haha
1
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
3
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na