Kebabczety z grilla

Kebabczety
Kebabczetymateriały prasowe

Składniki

  • 90 g cebuli, przekrojonej na pół
  • 4 ząbki czosnku
  • 600 g karkówki wieprzowej, bez kości, pokrojonej na 3 cm kawałki, lekko zmrożonej lub 600 g jagnięciny gulaszowej, bez kości, pokrojonej na 3 cm kawałki, lekko zmrożonej
  • 1 jajko
  • 1 łyżeczka papryki słodkiej, mielonej
  • ½ łyżeczki papryki ostrej, mielonej
  • ½ łyżeczki soli
  • oliwa z oliwek, do natłuszczenia

Sposób przygotowania

Jeśli nie masz urządzenia Thermomix

Domowy kebabInteria KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?