Reklama

Reklama

Kisiel z siemienia lnianego z sokiem z żurawiny

Przepis Anny Lewandowskiej.

Składniki (na 1 porcję):

  •     3 łyżki złocistego siemienia lnianego
  •     1½ szklanki wody
  •     100 ml soku z żurawiny
  •     1 łyżka ksylitolu

Reklama

Przygotowanie:

Do rondelka wsypałam siemię lniane, zalałam wodą i gotowałam ok. 15 minut na małym ogniu. Odcedziłam ziarna, pozostawiłam płyn i dodałam sok z żurawiny oraz ksylitol. Wszystko wymieszałam. Gotowe do picia!

Przepis pochodzi z książki "Zdrowe gotowanie by Ann" autorstwa Anny Lewandowskiej. Wydawnictwo Burda Książki. Premiera: lipiec 2016.

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje