Klasyczne zrazy

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
17
Udostępnij
Są po prostu bezkonkurencyjne!
Są po prostu bezkonkurencyjne!123RF/PICSEL

Składniki

  • 1 kg mięsa wołowego na zrazy
  • 400 g boczku
  • kilka kiszonych ogórków
  • 2 cebule
  • kawałek białej części pora
  • 2-3 łyżki musztardy
  • 2 listki laurowe
  • 3-4 ziarenka ziela angielskiego
  • olej do smażenia
  • sól, pieprz
  • 1 łyżka mąki pszennej
  • opcjonalnie - przyprawa do mięs
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      reklama
      dzięki reklamie oglądasz za darmo
      "Ewa gotuje": Zupa cebulowa
      "Ewa gotuje": Zupa cebulowaPolsatPolsat
      emptyLike
      Lubię to
      Lubię to
      like
      12
      Super
      relevant
      3
      Hahaha
      haha
      2
      Szok
      shock
      0
      Smutny
      sad
      0
      Zły
      angry
      0
      Lubię to
      like
      Super
      relevant
      17
      Udostępnij
      Oceń artykuł
      Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
      Przejdź na