Reklama

Koktajl z miechunką peruwiańską

Najlepiej smakuje o poranku

Składniki

  • 100 g Moreli Całe Owoce np. Bakalland
  • 60 g Złotych Owoców (miechunki peruwiańskiej) np. Bakalland
  • Cytryna lub limonka
  • 2 duże pomarańcze
  • Świeża mięta
  • 2 łyżki miodu
  • Garść liści szpinaku

Sposób przygotowania

Owoce obieramy ze skórki i kroimy na mniejsze kawałki. Następnie, wszystkie składniki wkładamy do blendera i miksujemy. Dodajemy bakalie, garść liści szpinaku i jeszcze raz wszystko blendujemy. Na koniec dodajemy miód i świeżą miętę. Koktajl dobrze będzie smakował schłodzony lub jeśli dodamy do niego pokruszony lód. 

INTERIA.PL/materiały prasowe

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy