Konfitura jabłkowo-jeżynowa

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Konfitura
Konfituramateriały prasowe

Składniki

  • 15 g imbiru, świeżego korzenia, obranego, pokrojonego na kawałki
  • 1000 g jabłek, pokrojonych w ćwiartki, bez gniazd nasiennych
  • 300 g jeżyn
  • 100 g cukru
  • 1 - 2 szczypty cynamonu, mielonego
  • 15 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 4 słoiki (320 ml każdy)

Sposób przygotowania

materiały prasowe
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na