Kotlet rybny z fasolką szparagową i ziemniakami

Szukasz pomysłu na zdrowy i lekki obiad? Wypróbuj przepis Ewy Zwierzchowskiej, autorki książki "Dieta najedzonych dziewczyn".

Kotlet rybny z fasolką szparagową i ziemniakami
Kotlet rybny z fasolką szparagową i ziemniakamimateriały prasowe

Sposób przygotowania:

Czerstwą bułkę namoczyć w mleku. Do kielicha blendera włożyć rybę, namoczoną bułkę, cebulę i przyprawy. Zmiksować całość na pastę.

Uformować kotlet i obtoczyć go w bułce tartej. Następnie smażyć na rozgrzanej oliwie.

Ziemniaki i fasolkę ugotować w osolonej wodzie do miękkości.

Ziemniaki obsypać koperkiem. Podawać z kotletem.

Przepis pochodzi z książki "Dieta najedzonych dziewczyn":

Okładka książki "Dieta najedzonych dziewczyn"
Okładka książki "Dieta najedzonych dziewczyn"materiały prasowe
Fragment książki
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Dołącz do nas