Reklama

Reklama

Kuleczki z ciasta parzonego

Oto nasz pomysł na pyszny dodatek do zup i kremów - dodaj je zamiast makaronu, ryżu czy klasycznych słomek ptysiowych. Smakowite i sycące kuleczki z ciasta parzonego przygotujesz w kilka chwil!

Składniki

  • 1/2 szklanki wody
  • 65 g masła
  • 1/2 szklanki mąki pszennej
  • 2 jajka

Zobacz, jak krok po kroku zrobić kuleczki z ciasta parzonego:

Reklama

***

#POMAGAMINTERIA

Zróbmy małym pacjentom prezent na Dzień Dziecka

W Uniwersyteckim Szpitalu Dziecięcym w Krakowie, na II piętrze, w budynku najbardziej oddalonym od wejścia, znajduje się mały oddział - Oddział Przeszczepiania Komórek Krwiotwórczych z sześcioma izolatkami. To tutaj trafia część dzieci chorych na nowotwory, żeby skorzystać z - czasami ostatniej - szansy powrotu do zdrowia i życia. Stowarzyszenie Koliber prowadzi zbiórkę, by z okazji Dnia Dziecka podarować małym pacjentom - nie zabawki, bo ich tam nie mogą mieć - ale m.in. nowe materace i pościel. Sprawdź szczegóły >>>

WESPRZYJ ZBIÓRKĘ >>>

Dowiedz się więcej na temat: ciasto

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje