Reklama

Reklama

Makaron z serkiem i szpinakiem

Smacznie i zdrowo

Składniki:

  • pół opakowania makaronu
  • kubek śmietany 18-proc.
  • opakowanie serka mozzarella
  • serek topiony śmietankowy
  • opakowanie mrożonego szpinaku
  • cebula
  • olej
  • wiórki serowe do posypania

Przygotowanie:

Makaron gotuj wg instrukcji. Cebulę pokrój w kostkę, zeszklij na oleju. Dodaj szpinak, duś pod przykryciem 15 min.

Serek topiony i mozzarellę rozpuść w małej ilości gorącej wody. Dodaj śmietanę, połącz. Wlej do szpinaku, podduś. Przypraw. Polej makaron.

Reklama

Całość możesz posypać wiórkami serowymi.


Chwila dla Ciebie

Reklama

Dowiedz się więcej na temat: makaron | serek | kinga | przepis | serek topiony | makarony | szpinak | serki

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje