Reklama

Reklama

Masło pietruszkowe

Przygotowanie w domu własnej roboty masła smakowego nie jest trudne, za to rezultat - smakowity, oryginalny i ciekawy. Warto spróbować je zrobić, podać i czekać na komplementy od zachwyconych biesiadników.

Składniki

  • 100 g miękkiego masła
  • 1 łyżka soku z cytryny
  • szczypta pieprzu
  • 1/2 garści świeżej natki pietruszki

Natkę pietruszki oczyszczamy, suszymy i rozdrabniamy. Łączymy w miseczce z masłem, odrobiną pieprzu i łyżką soku z cytryny, ucieramy wszystko razem, schładzamy.

Darmowy program – rozlicz PIT 2020

***Zobacz także

INTERIA.PL
Dowiedz się więcej na temat: masło | Masło smakowe | masło smakowe przepis

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy