Mocno czekoladowa korona

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Mocno czekoladowa korona
Mocno czekoladowa korona123RF/PICSEL

Składniki

- spód:

  • 3/4 szkl. mąki migdałowej
  • 1/2 szkl. mąki krupczatki
  • 1/2 szkl. zmielonego ksylitolu
  • 1 jajko
  • 10 dag masła
  • 2 łyżki kakao
  • ew. 1 łyżeczka esencji waniliowej
  • tłuszcz do formy

- krem:

  • 20 dag gorzkiej czekolady
  • 1 szkl. śmietany kremówki 30 proc.
  • 2 łyżki oleju kokosowego
  • 2 łyżki miodu

- dodatki:

  • 30 dag jeżyn i borówek
10 porcji

Sposób przygotowania:

Tina
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na