Multicooker: Omlet z papryką i szynką parmeńską
Czas przygotowania: 5 minut. Czas w Multicookerze: 14 minut. Program: fry, boil. Porcji: 2.
Składniki:
- 4 jajka
- 3 plastry szynki dojrzewającej
- ½ czerwonej papryki
- 2 łyżki oliwy
- 2 łyżki natki pietruszki
Sposób przygotowania
1. Nacisnąć Program MENU i wybrać program FRY. Za pomocą Programu COOKING TIME ustawić czas na 5 minut. Nacisnąć Program START.
2. Do misy urządzenia wlać oliwę, usmażyć na niej pokrojoną szynkę i paprykę. Zalać roztrzepanymi jajkami, posypać natką pietruszki. Zamknąć pokrywę.
3. Nacisnąć Program MENU i wybrać program BOIL. Za pomocą Programu COOKING TIME ustawić czas na 9 minut. Nacisnąć Program START.
4. Kiedy program dobiegnie końca urządzenie automatycznie przełączy się na funkcję KEEP WARM.
5. Po zakończeniu programu odłączyć urządzenie od prądu.