Najczęstsze błędy podczas smażenia pączków. To dlatego marmolada wypływa

Katarzyna Adamczak

Oprac.: Katarzyna Adamczak

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
242
Udostępnij
Dlaczego pączki otwierają się podczas smażenia?
Dlaczego pączki otwierają się podczas smażenia?yanadjana123RF/PICSEL

Nadzienie do pączków: Czy zawsze trzeba je nadziewać?

Jak smażyć pączki z marmoladą, dżemem i konfiturą? Uważaj przy nadziewaniu

Pączki przed smażeniem powinny wyrosnąć
Pączki przed smażeniem powinny wyrosnąć123RF/PICSEL

Dlaczego pączki otwierają się podczas smażenia?

Znaki Zodiaku. Komu pisane jest bogactwo?Tomasz BaniakInteria.tv
Przejdź na