Patent szefów kuchni na śniadaniowy hit. Idealnie kremowa i pełna smaku jajecznica

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Hahaha
haha
45
Udostępnij
Jeden składnik doda charakteru tradycyjnej jajecznicy
Jeden składnik doda charakteru tradycyjnej jajecznicy123RF/PICSEL

Jajecznica z majonezem - składniki

Zobacz również:

    • 5 jajek
    • 1 łyżka masła
    • 1 łyżeczka majonezu
    • 1 łyżeczka wody
    • sól i pieprz do smaku
    • drobno posiekany szczypiorek

    Przygotowanie smacznego śniadania

    Łyżeczka majonezu w jajecznicy doda jej lekkości
    Łyżeczka majonezu w jajecznicy doda jej lekkości123RF/PICSEL
    1. Zacznij od wbicia jajek do miseczki, a następnie dokładnie je wymieszaj.
    2. Na patelni rozpuść łyżkę masła, wlej jajka i zacznij delikatnie mieszać. Pamiętaj, by ustawić niewielki ogień - w ten sposób zapobiegniesz szybkiemu przypaleniu dania.
    3. Do lekko ściętych jajek dodaj łyżeczkę wody oraz majonezu. Mieszaj aż do uzyskania kremowej konsystencji.
    4. Gotową jajecznicę przełóż do miseczki, dopraw solą oraz pieprzem, posyp obficie szczypiorkiem i podawaj z dodatkiem ulubionego pieczywa. Smacznego!

    Czy warto dodać majonez do jajecznicy?

    Video Player is loading.
    Loaded: 0%
    • subtitles off, selected
    Current Time 0:00
    Duration -:-
    Stream Type LIVE
    reklama
    dzięki reklamie oglądasz za darmo
    „Zdrowie na widelcu”: Zamiennik angielskiego śniadania. Jajka w zdrowym wydaniu
    „Zdrowie na widelcu”: Zamiennik angielskiego śniadania. Jajka w zdrowym wydaniuPolsat CafePolsat Cafe
    emptyLike
    Lubię to
    Lubię to
    like
    31
    Super
    relevant
    2
    Hahaha
    haha
    7
    Szok
    shock
    1
    Smutny
    sad
    0
    Zły
    angry
    4
    Lubię to
    like
    Hahaha
    haha
    45
    Udostępnij
    Oceń artykuł
    Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
    Przejdź na