Pęczak po toskańsku

Pęczak z warzywami
Pęczak z warzywamiNaj

Składniki

  • 2 podudzia
  • 1,5 szkl. ugotowanej na sypko kaszy pęczak
  • 1 mały bakłażan
  • 1 mała cukinia
  • 1/2 czerwonej papryki
  • 1 łyżeczka octu balsamicznego
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 łyżka suszonej otartej szałwii
  • 1 łyżka ziół prowansalskich
  • sól
  • pieprz
  • oliwa z oliwek
  • 1/2 łyżeczki zmielonego kminu rzymskiego
  • sok z 1/5 limonki lub cytryny
4-5 porcji

Sposób przygotowania

Przepis na kaszotto z pieczonymi burakamiInteria KulinariaInteria Kulinaria
Naj
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?