Pieczona owsianka z rabarbarem

Owsianka
Owsiankamateriały prasowe

Składniki

  • 180 g błyskawicznych płatków owsianych
  • 100 g orzechów włoskich, uprażonych
  • 280-320 g mleka 3,2% (można zastąpić mlekiem roślinnym)
  • 2 jaja od kur z wolnego chowu
  • 4-5 łyżeczek g masła kokosowego lub klarowanego
  • 3-4 łyżeczki miodu z polskiej pasieki
  • 1 laska wanilii
  • ¼ łyżeczki cynamonu
  • 1/5 łyżeczki soli
  • 2 łodygi rabarbaru
  • 15 średniej wielkości truskawek
  • 300 g jogurtu greckiego

Sposób przygotowania

Zmysłowe smaki: Owsianka z jabłkamiZmysłowe smakiInteria.tv
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?