Polędwiczki drobiowe z sosem musztardowym

Mięso drobiowe z grilla
Mięso drobiowe z grilla123RF/PICSEL

Składniki

  • łyżka soku z pomarańczy
  • łyżeczka mielonej kolendry
  • ząbek czosnku rozgnieciony
  • 1/2 łyżeczki słodkiej papryki
  • 500 g polędwiczek drobiowych
  • 4 garście rukwi wodnej lub rukoli
  • 2 garście kiełków zielonego groszku (lub innych)
  • czerwona papryka, pokrojona w ćwiartki i zgrillowana
  • 1/2 awokado, pokrojona w cienkie plasterki
  • łyżka orzechów piniowych
  • SOS 3 łyżki soku z pomarańczy, łyżka musztardy z całymi ziarnami gorczycy, 2 łyżeczki oliwy

Sposób przygotowania

Zmysłowe smaki: Polędwica z dorszaAgnieszka MaciaszekInteria.tv
Olivia
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?