Pomidorowa uczta

Idealna potrawa na lekką kolację lub podwieczorek

Nadziewane pomidory
Nadziewane pomidory123RF/PICSEL

Sposób przygotowania

1. Dokładnie oczyszczoną z ości rybę rozdrobnij. Cebulę posiekaj. Ryż wymieszaj z bryndzą i posiekaną natką, majonez połącz ze śmietaną. 
2. Wszystkie składniki wymieszaj i dopraw do smaku solą oraz pieprzem. 
3. Pomidory umyj i odetnij z nich wierzchy. Miąższ wydrąż łyżeczką (jeśli chcesz, możesz dodać go do nadzienia). 4 Pomidory napełnij farszem rybno-ryżowo-bryndzowym. Lekko ugnieć. Udekoruj natką i od razu podaj.

Wygraj 20 000 złotych!INTERIA.PL
Świat kobiety
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd na stronie?
Dołącz do nas