Rabarbar – deserowy król wiosny!

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Placuszki z rabarbarem
Placuszki z rabarbarem123RF/PICSEL

Placuszki z rabarbarem na maślance

Składniki

  • 1 szklanka mleka
  • 1 szklanka maślanki naturalnej
  • 1 szklanka wody gazowanej
  • mąka
  • 1 jajko
  • 200 g rabarbaru
  • szczypta Proszku do pieczenia np. Domowe Sekrety Appetita
  • Cukier wanilinowy np. Domowe Sekrety Appetita
  • szczypta Gałki muszkatołowej np. Appetita
  • szczypta Cynamonu mielonego np. Appetita
  • sól
  • gęsta śmietana lub jogurt grecki
  • olej do smażenia (np. kokosowy)

Sposób przygotowania

materiały prasowe
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na