Racuszki z jabłkami na bazie jogurtu

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Racuszki
Racuszkimateriały prasowe

Składniki

  • Jogurt typu islandzkiego Skyr Naturalny (np. od OSM Piątnica) 2 szt. po 150 g
  • mleko 250 ml
  • żółtka jaj 2 szt.
  • proszek do pieczenia 1 płaska łyżeczka
  • cukier waniliowy 2 łyżeczki
  • cukier 1 łyżka
  • mąka pszenna 250 g
  • jabłka 2 małe sztuki
  • olej rzepakowy do smażenia

Sposób przygotowania

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Jak zrobić racuchy z jabłkami?
Watermark Video
Jak zrobić racuchy z jabłkami?Interia KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na