Robisz panierkę do schabowego z jajka i bułki? To błąd! Dodaj jeszcze jeden składnik

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
111
Udostępnij
Kotlety schabowe to jedno z popularniejszych dań polskiej kuchni
Kotlety schabowe to jedno z popularniejszych dań polskiej kuchni123RF/PICSEL

Co zrobić, żeby panierka nie odchodziła od kotleta?

Dodaj do panierki ten jeden składnik. Już nigdy nie odklei się od kotleta

Najczęstszy błąd popełniany podczas smażenia to zbyt gruba panierka i niewłąściwy tłuszcz
Najczęstszy błąd popełniany podczas smażenia to zbyt gruba panierka i niewłąściwy tłuszcz123RF/PICSEL
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      reklama
      dzięki reklamie oglądasz za darmo
      „Zdrowie na widelcu”: Jak odchudzić kotlet schabowy? Nie musi być taki kaloryczny
      „Zdrowie na widelcu”: Jak odchudzić kotlet schabowy? Nie musi być taki kalorycznyPolsat CafePolsat Cafe
      zdjęcie
      emptyLike
      Lubię to
      Lubię to
      like
      63
      Super
      relevant
      23
      Hahaha
      haha
      12
      Szok
      shock
      7
      Smutny
      sad
      3
      Zły
      angry
      3
      Lubię to
      like
      Super
      relevant
      111
      Udostępnij
      Oceń artykuł
      Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
      Przejdź na