Sałatka z fenkułu, pomarańczy, szpinaku i pomidorów koktajlowych

Sałatka z fenkułu
Sałatka z fenkułumateriały prasowe

Składniki

  • 1 fenkuł pokrojony w cienkie plasterki
  • 2 garście szpinaku umyte i osuszone
  • 1 pomarańcza obrana i pokrojona w plastry
  • 1 czerwona cebula pokrojona w plastry
  • 8 pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół

Składniki

na sos

  • 1/2 szklanki oliwy z oliwek
  • 2 łyżki octu balsamicznego dobrej
  • jakości
  • sól himalajska lub morska
  • świeżo mielony pieprz

Sposób przygotowania

Alkaliczne gotowanie
Alkaliczne gotowaniemateriały prasowe
4 sposoby na sos do sałatkiInteria KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?