Samo zdrowie. Szpinak z orzechami w cieście francuskim

Szpinak z orzechami w cieście francuskim, fot. Malwina Zaborowska
Szpinak z orzechami w cieście francuskim, fot. Malwina Zaborowska RMF24
Do szpinaku dodajemy uprażone orzechy włoskie, fot. Malwina Zaborowska
Do szpinaku dodajemy uprażone orzechy włoskie, fot. Malwina Zaborowska RMF24
Boki ciasta nacinamy w paseczki - tak, aby środek pozostał w całości, a paskami można było zawinąć farsz, fot. Malwina Zaborowska
Boki ciasta nacinamy w paseczki - tak, aby środek pozostał w całości, a paskami można było zawinąć farsz, fot. Malwina Zaborowska RMF24
Przed włożeniem do pieca, wierzch nadzianego ciasta francuskiego smarujemy rozbełtanym jajkiem, fot. Malwina Zaborowska
Przed włożeniem do pieca, wierzch nadzianego ciasta francuskiego smarujemy rozbełtanym jajkiem, fot. Malwina Zaborowska RMF24
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?