Reklama

Reklama

Serowa uczta z camembert w roli głównej

O jednym z najsłynniejszych francuskich serów - camembert, słyszał chyba każdy. Jest pyszny i nie bez powodu ma miłośników na całym świecie. Okazuje się, że można z niego wyczarować wiele ciekawych i smacznych potraw.

Szefem kuchni "Dzień Dobry TVN" był Andrzej Polan, który przygotował serową ucztę. W jego menu znalazł się camembert z owocami jesiennymi, rydze z patelni z serowymi grzankami oraz bułeczki drożdżowe z tymiankiem z pieczonym camembertem w orzechach i serem obtaczanym w czarnuszce. Obejrzyj poniższy materiał i dowiedz się, jak je przygotować.

Reklama


Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Dziś w Interii

Raporty specjalne

Rekomendacje