Siekane kotlety drobiowe

Bogactwo różnorodnych dodatków decyduje o ich smaku
Bogactwo różnorodnych dodatków decyduje o ich smaku123RF/PICSEL

Składniki

  • Podwójna pierś z kurczaka
  • 1/2 pęczka natki pietruszki
  • 1 papryka żółta
  • 1 papryka czerwona
  • 5 pieczarek
  • 5 jajek
  • 2 ząbki czosnku
  • 150 g żółtego sera
  • 1 cebulka
  • 4 łyżki skrobi ziemniaczanej
  • 2 łyżki majonezu
  • sól, pieprz
  • papryka słodka lub ostra
  • kurkuma, tymianek, oregano, bazylia
3-4
Ilość dodatków można dowolnie modyfikować
Ilość dodatków można dowolnie modyfikować123RF/PICSEL
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?