Smakowite pasty kanapkowe z bakaliami

Pikantna pasta do pieczywa
Pikantna pasta do pieczywamateriały prasowe

Pikantna pasta z orzechami

Składniki

  • 1 kg marchwi
  • 1 duża cebula
  • 2 ząbki czosnku
  • 0,5 łyżeczki curry
  • Szczypta chili
  • 100 g Mieszanki orzechów np. Bakalland
  • Sól i pieprz do smaku
Pasta z pieczonego bakłażanaInteria KulinariaInteria Kulinaria

Słodko – kwaśna pasta z cukinii z suszoną żurawiną

Pasta do chleba
Pasta do chlebamateriały prasowe

Składniki

  • 2 duże cukinie
  • 2 kwaśne jabłka
  • 1 czerwona cebula
  • 100 g żurawiny np. Całe Owoce Bakalland
  • 60 g Złotych Owoców (miechunki peruwiańskiej) np. Bakalland
  • Szczypta cynamonu
  • Sól i pieprz do smaku

Sposób przygotowania

Kanapkowa pasta z makreli - jak ją zrobić?Interia KulinariaInteria Kulinaria

Pasta słonecznikowa z zielonymi warzywami i migdałami

Pasta słonecznikowa
Pasta słonecznikowamateriały prasowe

Składniki

  • 100 g Słonecznika łuskanego np. Bakalland
  • 2 duże cukinie
  • Szklanka zielonego groszku
  • Garść rukoli
  • 100 g migdałów np. Bakalland
  • Sól i pieprz do smaku

Sposób przygotowania

Pasta z pieczonego bakłażanaInteria KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?