Tarta Tatin

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjne123RF/PICSEL

Składniki

  • 4-5 małych jabłek
  • 10 dag cukru pudru
  • 3 dag masła
  • 30 dag mąki pszennej
  • 8 dag cukru
  • szczypta soli
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • 1 jajko
  • 15 dag tłustego twarogu
  • 6 łyżek mleka
  • 6 łyżek oleju
  • tłuszcz do foremki
8-10 porcji

Sposób przygotowania

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Zmysłowe smaki: Tarta Tatin
Watermark Video
Zmysłowe smaki: Tarta TatinINTERIA.TVInteria.tv
Naj
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na