Tarta z grzybami

zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjnemateriały prasowe

Składniki

  • Masło Ekstra np. OSM Piątnica 150g
  • mąka 300g
  • żółtko 2 szt.
  • woda 100ml
  • sól do smaku

Składniki

  • Śmietanka 42% np. od OSM Piątnica 100ml
  • Śmietana 18% np. od OSM Piątnica 1 łyżka na porcję
  • cebula 1 średnia sztuka
  • masło 1 łyżka
  • podgrzybek świeży lub mrożony 250g
  • kurki świeże lub mrożone 250g
  • pieczarka świeża 6 średnich sztuk
  • mąka 1 łyżeczka
  • sól, pieprz do smaku

Sposób przygotowania

Zmysłowe smaki: Tarta z kurkami Zmysłowe smakiInteria.tv
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?