Reklama

Reklama

Wieżyczki z jajek

Z pysznym kremem serowym.


Reklama

Składniki:

  • 6 jaj
  • 150 g kremowego twarożku
  • 1-2 łyżeczki ostrej musztardy
  • Pół łyżeczki curry
  • Sól, pieprz
  • 30 g rukoli
  • 9 plastrów szynki
  • Rzeżucha

Przygotowanie:

Jajka ugotować na twardo, obrać, dwukrotnie przekroić w poprzek. Twarożek wymieszać z curry i musztardą, doprawić sola i pieprzem. Masę nałożyć do rękawa cukierniczego i nakładać na plastry jajek, przekładać je na przemian szynką i rukolą, podawać na rzeżusze.

Dowiedz się więcej na temat: Wieżyczki z jajek

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Dziś w Interii

Raporty specjalne

Rekomendacje