Reklama

Reklama

Wszystko o przystawkach

Oto sprawdzone rady gospodyń domowych.

1. Roladki z indyka możesz również przygotować z farszem ze szpinaku lub jarmużu. Mięso indyka możesz zastąpić plastrami piersi kurczaka.

Reklama

2. Koreczki przygotuj ze swoich ulubionych składników. Pamiętaj jednak, że sposób na pyszne koreczki to połączenie dwóch lub trzech różnych smaków.

3. Łódeczki możesz podać również na grzankach z bagietki lub ciemnych razowych bułeczek. Ciekawym rozwiązaniem będzie też przyrządzenie ich na bazie bagietki czosnkowej.

4. Jako przystawki podaj pokrojone w paski surowe warzywa, a do nich sos jogurtowy z przyprawami.

5. Przystawką może też być sałatka własnego pomysłu, np. z cykorii, buraczków i sosu balsamico lub octu balsamicznego.

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje