Reklama

Reklama

Wyrazista zielona salsa

Salsa to znakomity, klasyczny sos kuchni meksykańskiej, który znany jest na całym świecie przede wszystkim w wersji pomidorowej. Znakomicie smakuje jako dodatek nie tylko do chipsów, ale też do cienko krojonych warzyw - w ten sposób zdrowe, ale surowe warzywka, które nie każdy lubi, zyskują znakomity smak. Poznajcie nasz przepis na zieloną salsę - to prosty sposób na pyszny, delikatny sos!

Składniki

  • garść szczypiorku
  • garść bazylii
  • łyżka kaparów
  • garść natki pietruszki
  • 100 ml oliwy
  • garść mięty

Aromatyczny sos jest bardzo prosty w przygotowaniu. Tylko spójrz:

Reklama

Rozlicz PIT online już teraz lub pobierz darmowy program

Dowiedz się więcej na temat: salsa | zielony sos | dip

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje