Reklama

Reklama

Z wędzonej polędwicy

Polędwica zawiera pełnowartościowe białko oraz witamin z grupy B. Jest smaczna i delikatna. Dzisiaj wykorzystamy ją do zrobienia smacznej sałatki.

Składniki:


  • 4 ziemniaki ugotowane w skórkach
  • 3 ogórki konserwowe
  • kilka plasterków polędwicy
  • sól
  • pieprz
  • koperek
  • oliwa z oliwek
  • sok z cytryny

Reklama


Sposób przygotowania:

Ziemniaki pokroić w kostkę, polędwicę w paseczki, ogórki w plasterki lub zapałkę. Składniki wymieszać, przyprawić do smaku, polać oliwą i skropić sokiem z cytryny. Dodać posiekany koperek. Podawać z bezglutenowym pieczywem.

Dowiedz się więcej na temat: polędwica

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje