Zapomnisz o zwykłych ogórkach małosolnych. Ten jeden składnik zmienia wszystko

Jak przyznają gospodynie z KGW, ogórki małosolne z czerwoną porzeczką są gotowe do spożycia już następnego dnia  (fot. KGW Janczewo)
Jak przyznają gospodynie z KGW, ogórki małosolne z czerwoną porzeczką są gotowe do spożycia już następnego dnia (fot. KGW Janczewo) INTERIA

Ogórki małosolne z czerwoną porzeczką - składniki

Zobacz również:

    • 2 kg świeżych ogórków
    • 5-7 kiści czerwonej porzeczki
    • 1 główka czosnku
    • pęczek świeżego kopru
    • 3-4 liście chrzanu
    • 2 litry wody
    • 2 czubate łyżki soli kamiennej niejodowanej

    Ogórki małosolne z czerwoną porzeczką - wykonanie

    Ogórki małosolne z czerwoną porzeczką. Proste w przygotowaniu i wyjątkowe w smaku (fot. KGW Janczewo)
    Ogórki małosolne z czerwoną porzeczką. Proste w przygotowaniu i wyjątkowe w smaku (fot. KGW Janczewo)INTERIA
    Zwykłe ogórki zyskają dzięki temu wyjątkowe właściwościInteria.tv